کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

تلاش های جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به حل سیاسی بحران سوریه

تلاش های جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به حل سیاسی بحران سوریه تخت روانچی ضمن استقبال از تلاش های جاری، از جمله اقدامات سازمان ملل برای حل سیاسی بحران سوریه و نیز اشاره به تلاش های جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به حل سیاسی بحران سوریه، گفت: به موازات این روند باید حمایت های لازم از بازسازی سوریه و نیز بازگشت پناهندگان و آوارگان سوری نیز به عمل آید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک گفت که برخی کشورها با تحمیل تحریم‌های یکجانبه علیه مردم سوریه، ممانعت از تلاش های بین‌المللی برای بازگشت پناهندگان و آوارگان سوری و نیز کارشکنی در فرآیند سیاسی، درصدد طولانی‌تر کردن بحران سوریه و تحمیل ارائه خود بر مردم آن هستند و این اقدام غیرقانونی و غیرانسانی بوده و محکوم به شکست است.

 

تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی خود در نشست روز چهارشنبه (پنجم آذر) شورای امنیت درباره سوریه اظهار داشت: در حالی که مردم سوریه شدیداً تحت فشارهای ناشی از درگیری و گسترش کرونا در این کشور قرار دارند، اعمال تحریم‌های یکجانبه آمریکا باعث افزایش رنج سوری‌ها می‌شود و ما آن را قویاً محکوم می‌کنیم.

 

وی ضمن استقبال از تلاش های جاری، از جمله اقدامات سازمان ملل برای حل سیاسی بحران سوریه و نیز اشاره به تلاش های جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به حل سیاسی بحران سوریه، گفت: به موازات این روند باید حمایت های لازم از بازسازی سوریه و نیز بازگشت پناهندگان و آوارگان سوری نیز به عمل آید.

 

تخت روانچی همچنین بر لزوم احترام کامل به حاکمیت سوریه تأکید کرد و خواستار خروج همه نیروهای خارجی که بدون مجوز رسمی دولت سوریه در این کشور حضور دارند، شد.

 

وی در این زمینه اظهار داشت: نیروهای آمریکایی با اشغال بخش‌هایی از سوریه، تحت پوشش مبارزه با تروریسم، از برخی گروه های تروریستی نظیر جبهه النصره (تحریر الشام) حمایت می کنند و مشغول غارت نفت و ثروت مردم سوریه هستند.

 

وی ضمن محکوم کردن حملات رژیم اسرائیل به سوریه و غیرقانونی خواندن اشغال جولان سوریه توسط این رژیم، سفر تحریک‌آمیز اخیر مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا به جولان اشغالی سوریه را اقدامی در جهت مشروعیت بخشیدن به انضمام آن به اسرائیل برشمرد و تأکید کرد: جولان بخشی از سوریه بوده و خواهد بود.

 

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر لزوم مبارزه مستمر با تروریست ها در سوریه تا از بین بردن ریشه تهدید آنها، گفت: باید با هرگونه تلاش های تجزیه‌طلبانه در این کشور نیز مخالفت شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار